Home Logo

Επιχειρηματική Πληροφόρηση

  • Αρχική
  • Επιχειρηματική Πληροφόρηση

Δημοσιεύτηκαν οι Υπουργικές αποφάσεις σχετικά με τις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού και τα ενοίκια

  • Mar 26, 2020

Υπογράφτηκαν και αναρτήθηκαν οι δύο υπουργικές αποφάσεις με τα σχετικά έντυπα του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις και αφορούν:
Α) Τη διαδικασία για την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους εργαζομένους ύψους 800 ευρώ  (ΦΕΚ 993/Β/23-3-2020)
Β) Την στήριξη εργαζόμενων-επιχειρήσεων μέσα από την μείωση των μισθωμάτων (κύριας κατοικίας- επαγγελματικά) (ΦΕΚ 994/Β/23-3-2020)
Γ) Τη διαδικασία με την οποία οι επιχειρήσεις-εργοδότες, βάσει των οριζομένων από το Υπουργείο Οικονομικών ΚΑΔ, ως κλάδοι πληττόμενοι από την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19,  μπορούν να κάνουν χρήση της δυνατότητας αναστολής των συμβάσεων εργασίας μέρους ή του συνόλου του προσωπικού τους (ΦΕΚ 994/Β/23-3-2020)
 Συννημένα θα βρείτε τα σχετικά ΦΕΚ.

Περισσότερα


Αδ. Γεωργιάδης: Επιταχύνονται οι διαδικασίες παροχής εγγυοδοσίας στις επιχειρήσεις

  • Mar 26, 2020

Επιταχύνονται οι διαδικασίες παροχής εγγυοδοσίας στις επιχειρήσεις και ενδεχομένως θα προχωρήσει η δανειοδότηση κεφαλαίου κίνησης των επιχειρήσεων από τις αρχές Μαΐου, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης. Τέλος, ο υπουργός διέψευσε κατηγορηματικά «πληροφορίες» για επιβολή capital controls, τις οποίες χαρακτήρισε «ανεύθυνες».

Περισσότερα


Αναστέλλονται οι δεσμευτικές προθεσμίες σε 12 δράσεις του ΕΠΑνΕΚ

  • Mar 26, 2020

Η οριζόντια αναστολή όλων των δεσμευτικών προθεσμιών για 12 δράσεις ενίσχυσης επιχειρήσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 - 2020 αποφασίστηκε στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και της λήψης έκτακτων μέτρων για την οικονομία της χώρας και την αγορά εργασίας.  Η αναστολή, όπως αναφέρει η απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη ισχύει από 1ης Φεβρουαρίου 2020 και μέχρι την έκδοση σχετικής νεότερης απόφασης. Η απόφαση αφορά προθεσμίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση, την υλοποίηση και ολοκλήρωση πράξεων δικαιούχων.

Περισσότερα


Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: Να συμπεριληφθούν όλοι ανεξαιρέτως οι ΚΑΔ στα ευεργετικά μέτρα της κυβέρνησης

  • Mar 24, 2020

Τρία επιπρόσθετα μέτρα για τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές, ζητάει από την κυβέρνηση η επιμελητηριακή κοινότητα. Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, ζητεί από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα τα εξής επιπρόσθετα μέτρα:
1. Να συμπεριληφθούν όλοι ανεξαιρέτως οι ΚΑΔ στα ευεργετικά μέτρα της κυβέρνησης, στις περιπτώσεις που οι επιχειρήσεις που σήμερα λειτουργούν και δεν εξαιρούνται από την αναστολή, θεωρούν ότι λόγω μειωμένου ή και ανύπαρκτου τζίρου πρέπει να προβούν σε μερική ή ολική αναστολή της λειτουργίας τους. Στις περιπτώσεις αυτές, οι εργαζόμενοι στους οποίους αναστέλλεται η σύμβαση εργασίας, να επωφεληθούν και αυτοί από τα ευεργετήματα του ισχύοντος νόμου.
2. Το ίδιο να ισχύσει και για το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών.
3. Να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση ώστε τα τραπεζικά ιδρύματα να σταματήσουν άμεσα τη σφράγιση επιταγών στο οκταήμερο και να δοθεί παράταση τουλάχιστον δύο μηνών για να θεωρηθεί ακάλυπτη μία επιταγή με όλες, βέβαια, τις νομοθετικές υποχρεώσεις που προβλέπονται για τον εκδότη, να παραμένουν σε ισχύ.
Το μέτρο να έχει αναδρομική ισχύ από την ημερομηνία της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Περισσότερα


ΑΑΔΕ: Διευκρινήσεις για τους ΚΑΔ που υπάγονται στην παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών και ΦΠΑ

  • Mar 24, 2020

Διευκρινίσεις δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με αφορμή ερωτήματα λογιστών - φοροτεχνικών, ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρήσεων σχετικά με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ), που υπάγονται στην παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών και ΦΠΑ. Η ΑΑΔΕ με σχετική ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι πρόκειται για τους ΚΑΔ, οι οποίοι ήταν κύριοι και ενεργοί στις 20 Μαρτίου 2020 και ότι οποιαδήποτε μεταβολή σε ΚΑΔ μετά τις 20 Μαρτίου 2020, για προγενέστερο χρονικό διάστημα, δεν λαμβάνεται υπόψη για την υπαγωγή στα μέτρα στήριξης.
Συννημένα θα βρείτε την ανακοίνωση της ΑΑΔΕ και τον πίνακα με τους ΚΑΔ που υπάγονται στα μέτρα στήριξης για τον κορονοϊό.
 

Περισσότερα


ΕΦΕΤ: Αναστολή υποχρέωσης πληρωμής προστίμων από επιχειρήσεις τροφίμων

  • Mar 24, 2020

Την αναστολή καταβολής επιβληθέντων προστίμων σε επιχειρήσεις τροφίμων ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των αποφάσεων των αρμοδίων αρχών για την θέσπιση μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και τις ρυθμίσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων. Παράλληλα, καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία τους.

Περισσότερα


E.E.A.: «Να συμπεριληφθεί και η Διαμεσολάβηση στους υπό ενίσχυση ΚΑΔ»

  • Mar 24, 2020

Το ΕΕΑ διαπιστώνει ότι παρά τις διαρκείς προσπάθειες προς την κυβέρνηση, τελικώς ο ΚΑΔ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης δεν συμπεριλήφθηκε, σε αυτούς που θα στηριχθούν οικονομικά.

Θεωρούμε ότι δεν είναι δίκαιο, ο χιλιάδες επαγγελματίες, χάνουν εισοδήματα, αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα και ενημερώνουμε την κυβέρνηση ώστε να ενισχύσει άμεσα οικονομικά και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Μάλιστα τα ασφαλιστικά γραφεία λόγω μείωσης τζίρου πρέπει να έχουν το δικαίωμα και να μπορούν να προχωρήσουν σε αναστολή εργασιών μέρους του προσωπικού τους αποφεύγοντας χειρότερες συνέπειες, οπότε και σαφώς θα πρέπει να συμπεριληφθούν στους ΚΑΔ που ενισχύονται.

Η αιτιολογία της κυβέρνησης στο ότι δεν συμπεριέλαβε τον κλάδο στους υπό ενίσχυση είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του τζίρου δεν διαπιστώνει κάμψη  στα έσοδα από ασφάλιστρα. Αυτό μπορεί να καταγράφει μια πραγματικότητα αλλά δεν αποτυπώνει την αληθινή οικονομική κατάσταση του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Επισημαίνουμε ότι: χιλιάδες επαγγελματίες στηρίζουν το μεγαλύτερο μέρους του εισοδήματος τους σε νέες εργασίες οι οποίες εδώ και 15 περίπου μέρες εκμηδενίστηκαν ενώ η καταγραφή των απωλειών από προμήθειες από ήδη πελάτες θα φανεί στα επίσημα στοιχεία με καθυστέρηση 2 και 3 μηνών ανάλογα με την πολιτική ακυρώσεων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων κάθε εταιρίας.

Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι κλάδος πλήττεται ισχυρά από τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας καθώς και τα όσα συστήνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές υπόκεινται σε μεγάλες δυσκολίες από τις πρώτες κιόλας μέρες,  καθώς η εργασία τους στηρίζεται αποκλειστικά στη προσωπική επαφή, και βιώνουν άμεσα την μείωση των εισοδημάτων τους τα οποία εξαρτώνται από την καταβολή των ασφαλίστρων νέων και παλαιών ασφαλισμένων.

Ταυτόχρονα τα ασφαλιστικά γραφεία τα οποία απασχολούν πάνω από 5.οοο υπαλλήλους πανελλαδικά καλούνται να παραμένουν ενεργά υποστηρίζοντας τους πελάτες του που χρειάζονται συνδρομή κυρίως κατά την ώρα της ζημιάς βλέποντας από την 1η κιόλας εβδομάδα των έκτακτων συνθηκών την σημαντική μείωση των εισοδημάτων τους.

Θεωρούμε ότι η ασφαλιστική διαμεσολάβηση ως τομέας επαγγελματικός,  πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτούς που θα ενισχυθούν διότι δεν απλά αναγκαίο αλλά καθοριστικό για την επιβίωση πολλών επαγγελματιών.

Καλούμε την πολιτεία να επανεξετάσει το θέμα, να κινηθεί άμεσα και να λάβει την απόφαση ένταξης των ΚΑΔ της διαμεσολάβησης στους υπό ενίσχυση κλάδους.

Το ΕΕΑ συνεχίζει τις παρεμβάσεις του προς τους αρμοδίους και ταυτόχρονα στηρίζει τα αιτήματα των Σωματείων όλης της χώρας  τα οποία αναδεικνύουν το δίκαιο του αιτήματος.

Πιστεύουμε, διεκδικούμε, και αναμένουμε να ενταχθεί και η ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην επόμενη διεύρυνση των προς ενίσχυση κλάδων, που θα πραγματοποιήσει η κυβέρνηση στην «ανοικτή» απόφασή της να στηρίζει την οικονομία, τα επαγγέλματα, την κοινωνία.

Το ΕΕΑ με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, και με δεδομένη την αντίληψη μας ότι πρωτεύει η προστασία της υγείας των Ελλήνων, οφείλει να στηρίζει κάθε επαγγελματική κατηγορία ,η οποία δικαιολογημένα απαιτεί οικονομική στήριξη, αναδεικνύοντας τεκμηριωμένα προς τους αρμόδιους φορείς τις επιπτώσεις που βιώνει.

 

Περισσότερα


Κορωνοϊός: Οδηγίες των τραπεζών λόγω απαγόρευσης της κυκλοφορίας - Ποιες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται

  • Mar 24, 2020

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ενημερώνει τους πολίτες πως οι συναλλαγές με τις τράπεζες περιορίζονται ακόμα περισσότερο εξαιτίας την επιβολής του μέτρου για την απαγόρευση της κυκλοφορίας, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από την Τρίτη, 24 Μαρτίου μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19
Οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, εντείνουν ακόμη περισσότερο τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσομένων, μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν θα πραγματοποιούνται στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές.:

Αναλήψεις μετρητών έως €400 πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.

Καταθέσεις μετρητών έως €1.000 πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αξιοποιήστε τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς σας και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας σας.

Περισσότερα


Χ. Σταϊκούρας: Διευρύνονται κατά 100 οι κλάδοι (ΚΑΔ) που θα λάβουν μέτρα στήριξης- Νέα διεύρυνση τον Απρίλιο

  • Mar 24, 2020

Τη διεύρυνση των κωδικών δραστηριότητας (ΚΑΔ) κατά 100 εντός της εβδομάδας, ούτως ώστε τα μέτρα στήριξης να καλύπτουν πλέον 1,8 εκατ αντί για 1,4 εκατ επιχειρήσεις, πολίτες και ελεύθερους επαγγελματίες προανήγγειλε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Έκανε σαφές ότι αυτή η διεύρυνση αφορά ουσιαστικά την εικόνα της οικονομίας κατά τον  μήνα Μάρτιο.

Προανήγγειλε νέα διεύρυνση -πολύ μεγαλύτερη- με βάση την εικόνα της οικονομίας όπως διαμορφώνεται το μήνα Απρίλιο. Και τούτο καθώς η εν λόγω εικόνα, όπως εξήγησε, ο ΥΠΟΙΚ  είναι πολύ χειρότερη.

Επίσης, εντός της εβδομάδας προανήγγειλε λύση για το θέμα των επιταγών. Επιπλέον, δεν απέκλεισε σκέψεις για αλλαγή στο χτίσιμο του αφορολόγητου.

Αναλυτικά, στην συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε για το ενδεχόμενο επέκτασης της προστασίας επιχειρήσεων και σε άλλους ΚΑΔ ότι "η οικονομία έπεται των ορθών αποφάσεων που παίρνει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να διαφυλάξει τη δημόσια υγεία".

"Άρα, κάθε φορά ακολουθούμε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης οι οποίες όσο πιο δραματικές είναι στη μετακίνηση προϊόντων και προσώπων, τόσο μεγαλύτερο το κόστος για την οικονομία", επισήμανε. 

 

Εξήγησε πως οι ΚΑΔ που τώρα εξαιρούνται συνδέονται με την κατάσταση της αγοράς τον μήνα Μάρτιο. "Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τα δεδομένα Μαρτίου. Ξέρουμε ότι πλέον τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Σας λέω από τώρα ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ διαφορετική. Θα είναι πιο δύσκολη. Γιατί προφανώς το μήνα Μάρτιο ένα κομμάτι επιχειρήσεων λειτουργούσε ικανοποιητικά τις πρώτες 15 μέρες και απογοητευτικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο" είπε ο ΥΠΟΙΚ.

Εξήγγειλε πως οι "πρωτοβουλίες που λάβαμε θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που θα λάβουμε την άλλη εβδομάδα".

Ανέφερε για τη "διεύρυνση των ΚΑΔ περίπου κατά 100" πως αφορά στην εικόνα για τον Μάρτιο αλλά "έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης" και τον Απρίλιο "οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε θα είναι πολύ πιο διευρυμένες". Γιατί τότε το πλήγμα "θα είναι για όλους τους κλάδους".

"Εκ των προτέρων σας λέω ότι η βοήθεια στις επιχειρήσεις και στα φυσικά πρόσωπα, μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες, θα είναι διευρυμένη τον μήνα Απρίλιο" είπε. Εξήγησε και μία άλλη πτυχή. Τον χρόνο. "Το κρίσιμο ερώτημα που έχουμε αντιμετωπίσουμε και δεν το ξέρουμε, δεν το ξέρει καμία χώρα στον κόσμο, είναι η ένταση και η έκταση του φαινομένου. Πόσο θα κρατήσει. Άρα οφείλουμε όποιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνουμε να έχουν ως κριτήριο την εικόνα του σήμερα, την εικόνα αύριο, τη διάρκειά της, αλλά και τη μεθεπόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Όταν με το καλό βγούμε από αυτή τη θέση".

Ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι η πρώτη προτεραιότητα ήταν "να δημιουργηθεί ο δημοσιονομικός χώρος ώστε να πάρουμε τα μέτρα" και "σε συνέχεια, με τη διεύρυνση των κριτηρίων των ΚΑΔ ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις για 1,8 εκατομμύρια μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες που θα καλύπτονται από αυτές τις πρωτοβουλίες".

Επίσης δήλωσε πως "καταφέραμε και διευρύναμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη δημοσιονομική περίμετρο και για τον Απρίλιο τα μέτρα θα είναι πολύ περισσότερα".  Εξήγησε πως στο χθεσινό Ecofin καταγράφηκε το γεγονός ότι τα κράτη-μέλη έχουν λάβει μέτρα ίσα με το 2% του ΑΕΠ. "Τόσα έχουμε πάρει και εμείς", δήλωσε.

Για τους μακροχρόνια ανέργους ανέφερε πως σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας "αποφασίστηκε η επέκταση του επιδόματος για δύο μήνες και η κάλυψη των εργαζομένων που απολύθηκαν". Πρόσθεσε πως "είμαστε εδώ για να δούμε πώς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για τους μακροχρόνιους ανέργους".

Για το θέμα των επιταγών προανήγγειλε απάντηση της κυβέρνησης μέσα στην εβδομάδα.  Για το ύψος του αφορολογήτου και σε ερώτημα για πιθανή μείωσή του λόγω των συνθηκών απάντησε ότι "θα συνεκτιμηθεί ανάλογα με το ύψος των ηλεκτρονικών συναλλαγών οι οποίες γίνονται". Είπε πως παρακολουθούνται σε ημερήσια βάση, αλλά "ένα κομμάτι του διαθέσιμου εισοδήματος πλέον καταναλώνεται ηλεκτρονικά και όχι με τη μορφή ρευστών διαθεσίμων".

 

 

Περισσότερα


Κλειστά τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή

  • Mar 24, 2020

Την ερχόμενη Κυριακή τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά. Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας νωρίτερα το πρωί της Τρίτης στο Mega. Όπως ανέφερε η μειωμένη κίνηση την περασμένη Κυριακή οδήγησε στην επαναξιολόγηση του νέου πλαισίου λειτουργίας καταστημάτων.

Με βάση την ΠΝΠ αλλά και την υπουργική απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες το εθνικό πλαίσιο ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων παρατάθηκε κατά μια ώρα για τη Δευτέρα 23.3.2020 και την Τρίτη 24.3.2020. Στην ίδια υπουργική απόφαση σημειωνόταν πως αυτή μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη όμοια υπουργική απόφαση, εφόσον κριθεί αναγκαίο, λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες της αγοράς. Επειδή η υπουργική απόφαση καθόριζε τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τροφίμων μέχρι και σήμερα αναμένεται η έκδοση νέας για το τι θα ισχύσει στην αγορά τις επόμενες ημέρες και αν τα σούπερ μάρκετ θα παραμένουν ανοικτά έως τις 10 το βράδυ.

Ο κ. Παπαθανάσης αναφερόμενος στα αντισηπτικά και τις μάσκες είπε πως υπάρχουν ακόμη ελλείψεις αν και η χώρα όπως σημείωσε τροφοδοτείται ημερησίως με 600.000 τεμάχια αντισηπτικών και απεύθυνε έκκληση στους καταναλωτές να μην στοκάρουν προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσον γίνεται περισσότεροι καταναλωτές. Για τον λόγο αυτό από χθες Δευτέρα το πλαφόν στην αγορά αντισηπτικών από τους καταναλωτές από τα 3 τεμάχια ανά πελάτη μειώθηκε στα 2.  

Περισσότερα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR