Home Logo

Ψηφιακή αναβάθμιση

Προκήρυξη για «Δημιουργία και λειτουργία υποδομής παροχής υψηλού επιπέδου Δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Μαγνησίας προς πολίτες και επιχειρήσεις»

  • Αρχική
  • Ψηφιακή αναβάθμιση
  • Προκήρυξη για «Δημιουργία και λειτουργία υποδομής παροχής υψηλού επιπέδου Δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Μαγνησίας προς πολίτες και επιχειρήσεις»

Προκήρυξη για «Δημιουργία και λειτουργία υποδομής παροχής υψηλού επιπέδου Δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Μαγνησίας προς πολίτες και επιχειρήσεις»

Προκήρυξη (Περίληψη Διακήρυξης) ηλεκτρονικού Διαγωνισμού κάτω των ορίων

για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου

«Δημιουργία και λειτουργία υποδομής παροχής υψηλού επιπέδου Δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Μαγνησίας προς πολίτες και επιχειρήσεις»

(Υποέργο 1, Πράξης με κωδικό ΟΠΣ 6012123)

(αρ. Διακήρυξης 01 /2024)

  1. Αναθέτουσα Αρχή

Η Αναθέτουσα Αρχή είναι   ΝΠΔΔ και ανήκει στην κατηγορία των φορέων εκτός Γενικής Κυβέρνησης. Η κύρια δραστηριότητα της Αναθέτουσας Αρχής είναι η παροχή Γενικών Δημόσιων Υπηρεσιών.

Εφαρμοστέο εθνικό δίκαιο  είναι το Ελληνικό.

  1. Τύπος σύμβασης – ταξινόμηση

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 72000000-5 Υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών: παροχή συμβουλών, ανάπτυξη λογισμικού, Διαδίκτυο και υποστήριξη και 30000000-9 Μηχανήματα γραφείου και υπολογιστές, εξοπλισμός και προμήθειες εκτός από έπιπλα και πακέτα λογισμικών.

  1. Σύντομη περιγραφή του Αντικειμένου της Σύμβασης

Αντικείμενο του έργου είναι η αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε λογισμικό και υλικό, η υποδοχή και εξυπηρέτηση αιτημάτων των επιχειρήσεων (one stop shop), και η παροχή εξειδικευμένης επιχειρηματικής πληροφόρησης και συμβουλών.

Σκοπός του έργου είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός και βελτιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Επιμελητήριο στις επιχειρήσεις, με αμφίδρομη επικοινωνία ενός δικτύου υπηρεσιών υποστήριξης και πληροφόρησης των επιχειρήσεων. Το Επιμελητήριο θα παρέχει το μηχανισμό διαχείρισης, δημοσιοποίησης επιχειρηματικής πληροφορίας και προβολής αυτών, δίνοντας στα μέλη του τη δυνατότητα χρήσης απομακρυσμένων υπηρεσιών, με άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία. Προβλέπεται η δημιουργία ενός κομβικού σημείου συνδεδεμένου στο Internet που θα βρίσκεται στο G-Cloud (web hosting) για την ασφάλειά του και λειτουργικότητά του.

  1. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

4.1. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4, 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

4.2. Ο Προσφέροντας θα πρέπει να προσκομίσει εγγύηση συμμετοχής σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2.2.2 – Εγγύηση Συμμετοχής της Διακήρυξης.

4.3. Ο Προσφέροντας θα πρέπει να καλύπτει τα κριτήρια του άρθρου 2.2.3 – Λόγοι αποκλεισμού όπως αυτά αναφέρονται στην Διακήρυξη.

  1. Προϋπολογισμός του έργου - χρηματοδότηση:

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων σαράντα εννέα χιλιάδων πεντακοσίων πενήντα ευρώ (249.550,00 €), περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: διακόσιες μία χιλιάδες διακόσια πενήντα ευρώ (201.250,00€),  ΦΠΑ: σαράντα οκτώ χιλιάδες τριακόσια ευρώ (48.300,00€).

 

Το έργο, με την Απόφαση Ένταξης αρ.πρωτ. 3600 / 10.06.2024, ΑΔΑ 97ΡΥ7ΛΡ-Ζ79, είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» του ΕΣΠΑ 2021-2027, με κωδικό ΟΠΣ 6012123. Συγχρηματοδοτείται με πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

  1. Διάρκεια υλοποίησης του έργου

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι τέσσερις (4) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

  1. Διάθεση της Διακήρυξης – Πληροφορίες-Διευκρινήσεις

Το πλήρες κείμενο της παρούσας Διακήρυξης καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ).

Τα έγγραφα της σύμβασης της παρούσας Διακήρυξης καταχωρήθηκαν στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στο ΕΣΗΔΗΣ, η οποία έλαβε Συστημικό Αύξοντα Αριθμό 353450 και αναρτήθηκαν στη Διαδικτυακή Πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ.

Η Διακήρυξη καταχωρήθηκε στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής, στη διεύθυνση (URL) : www.cci-magnesia.gr .

 

Τα σχετικά αιτήματα παροχής διευκρινίσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά, το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και απαντώνται αντίστοιχα, στο πλαίσιο της παρούσας, στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στην πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης (www.promitheus.gov.gr). Αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών – διευκρινίσεων υποβάλλονται από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς, δηλαδή από εκείνους που διαθέτουν σχετικά διαπιστευτήρια που τους έχουν χορηγηθεί (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) και απαραίτητα το ηλεκτρονικό αρχείο με το κείμενο των ερωτημάτων είναι ηλεκτρονικά υπογεγραμμένο. Αιτήματα παροχής διευκρινήσεων που είτε υποβάλλονται με άλλο τρόπο είτε το ηλεκτρονικό αρχείο που τα συνοδεύει δεν είναι ηλεκτρονικά υπογεγραμμένο, δεν εξετάζονται.

  1. Εγγύηση Συμμετοχής

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες),  εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ποσού τεσσάρων χιλιάδων είκοσι πέντε ευρώ (4.025,00€).

 

  1. Διαδικασία Διενέργειας του διαγωνισμού – Κριτήριο Ανάθεσης

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με την ανοικτή διαδικασία του άρθρου 27 του ν. 4412/16.

Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης υποβολής των προσφορών είναι οι ακόλουθες:

  • Ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής των προσφορών: αμέσως μετά τη δημοσίευση του διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ
  • Ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής προσφορών : 09 / 09 / 2024, ώρα 17.00.00

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του  ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr)

Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει της βέλτιστης σχέση ποιότητας – τιμής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR