Home Logo

Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές

2η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών στην Κίνα

  • Αρχική
  • Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές
  • 2η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών στην Κίνα

2η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών Συσκευών στην Κίνα

Μετά την πρεμιέρα της το 2016, η νέα Διεθνής Έκθεση για Consumer Electronics και Home Appliances, CE China, πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πύλες της, στα τέλη Απριλίου/αρχές Μαΐου 2017, στην πόλη Shenzhen της Κίνας.
Συνδυάζοντας το δυναμικό κόνσεπτ της καταξιωμένης Διεθνούς Έκθεσης για Consumer Electronics & Home Appliances, IFA του Eκθεσιακού Oργανισμού του Βερολίνου, προσαρμοσμένο στην αγορά της Κίνας, η CE China αποτελεί μια σύγχρονη πλατφόρμα τεχνολογίας και καθιερώνεται ως ένα Διεθνές Brand
Η προηγούμενη CE China κατέγραψε 15.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, καλωσορίζοντας πάνω από 150 εκθέτες, μεταξύ αυτών και περισσότερα από 150 παγκόσμια brands καθώς και 11.500 συμμετέχοντες από 89 χώρες. Πάνω από το 33% των επισκεπτών ανήκε στην κατηγορία buyers, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν χονδρέμποροι, αλλά και παγκοσμίως γνωστά retail groups.
81% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα της έκθεσης, ενώ το 83% δήλωσε ότι θα βρίσκεται και στην επόμενη διοργάνωση. Στα εξαιρετικά αποτελέσματα της CE China έρχονται να προστεθούν και οι πάνω από 450 δημοσιογράφοι από διεθνή ΜΜΕ, που κάλυψαν και μετέδωσαν το γεγονός σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η πόλη Shenzhen που φιλοξενεί την έκθεση, με πληθυσμό που ξεπερνάει τα 12 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί το πιο σημαντικό οικονομικό κέντρο της Νότιας Κίνας και ενδείκνυται για διοργάνωση εκθέσεων, αφού διαθέτει άριστη υποδομή, υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο και είναι μια από τις πιο αναπτυγμένες περιφέρειες της Κίνας.Τα εκθέματα της CE China αποτελούνται από τους εξής τομείς:
Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία
Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές
Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια
Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office
Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting
Ψηφιακή φωτογράφηση
Οι εκθέτες που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους πριν από την ανακοίνωση της ακριβούς ημερομηνίας διεξαγωγής της έκθεσης θα έχουν ειδική έκπτωση 10%.
Για τις εταιρίες που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως εκθέτες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016, παρέχεται έκπτωση 5%.
Ιστοσελίδα της έκθεσης: http://www.cechina-ifa.com/en

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα. Τηλ. στην Αθήνα: 210 6419037 και στη Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 327733.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR