Home Logo

Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL CHINA 2017

  • Αρχική
  • Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές
  • Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL CHINA 2017

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL CHINA 2017

Η Promo Solution σας καλεί να συμμετάσχετε στη σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, Sial China 2017, για ολόκληρη την Ασία η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη από τις 17 μέχρι τις 19 Μαΐου του 2017.
Η Sial China είναι ετήσια και διοργανώνεται για 18η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Στεγάζεται στο εκθεσιακό κέντρο NEW INTERNATIONAL EXPO CENTER της Σαγκάη σε 11 αίθουσες και καταλαμβάνει χώρο 126.500 τ.μ.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Αρχικά, η πόλη της Σαγκάης που φιλοξενεί την έκθεση αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή των οικονομικών εξελίξεων της Ανατολής, προσφέροντας πρόσβαση στη μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά του κόσμου.
Ως εκ τούτου η Sial China αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ασία και η δυναμική της για το 2017 αναμένεται να φτάσει τα παρακάτω μεγέθη
- 2.950 εκθέτες εκ των οποίων το 55% είναι διεθνείς συμμετοχές.
- 76.986 + εμπορικούς επισκέπτες από 250 χώρες. ( να σημειωθεί ότι το 2016 το ποσοστό αύξησης των επισκεπτών ανήρθε στο 26%)
Επιπλέον, οι εκθέτες που συμμετείχαν το 2016 εκφράζουν πολύ θετικά σχόλια σχετικά με την ποιότητα της έκθεσης
 Το 95% των εκθετών της περυσινής διοργάνωσης έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με επίσημα στοιχεία των διοργανωτών και θεωρούν την ποιότητα των επισκεπτών πάρα πολύ καλή.
 Το 88% των εκθετών δήλωσε ότι πραγματοποίησαν εμπορικές συμφωνίες ως άμεσο επακόλουθο της εκθεσιακής τους συμμετοχής.
Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνονται τα παρακάτω πολύ σημαντικά events τα οποία θα δώσουν ώθηση στη συμμετοχή κάθε εκθέτη.
 La Cuisine by SIAL CHINA endorsed by WACS
 SIAL Innovation
 Retail & Hospitality Forum / China National Specialty Tea Brewers Cup Event /
World Tour by SIAL / The Fresh / Chocolate World

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η έκθεση απευθύνεται σε εταιρείες με προϊόντα της κατηγορίας τροφίμων και ποτών όπως: φρέσκα-αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, προϊόντα, αλλαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, έλαια και λίπη, κονσέρβες, έτοιμα γεύματα, αρτοποιήματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προϊόντα delicatessen, μη αλκοολούχα ποτά, κρασί, αλκοολούχα ποτά.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 690 € /τ.μ. & Υποχρεωτικό Registration fee 443 € / εκθέτη. Το κόστος γωνιακών θέσεων ανέρχεται σε 740 € /τ.μ .
Δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς εκθεμάτων. Οι παραπάνω τιμές θα επιβαρυνθούν με ΦΠΑ 24 %.
 Εξασφάλιση και ενοικίαση προνομιακού χώρου σε Συλλογικό περίπτερο
 Κατασκευή περιπτέρου με τον απαραίτητο εξοπλισμό.
 Η μεταφορά των εκθεμάτων δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συμμετοχής. Θα πραγματοποιηθεί αεροπορικώς και θα υπάρξει χρέωση σύμφωνα με τα κιλά και τον όγκο των εκθεμάτων. Σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν το δικαίωμα επιλογής της μεταφοράς των εκθεμάτων τους αυτόνομα και ανεξάρτητα.
Η Promo Solution θα σας υποδείξει μεταφορική εταιρεία με σκοπό την διευκόλυνση της διαδικασίας και την μείωση του κόστους λόγω της ομαδικής μεταφοράς των εκθεμάτων.
 Λειτουργικές δαπάνες - σύνδεση και κατανάλωση ηλεκτρικού για τον φωτισμό του περιπτέρου(δεν περιλαμβάνεται 24ωρη παροχή ρεύματος και κατανάλωση επαγγελματικού εξοπλισμού), καθαρισμός περιπτέρου, τεχνική υποστήριξη.
 Άριστο service και υποστήριξη των εκθετών από έμπειρο προσωπικό κατά την προετοιμασία όσο και κατά την λειτουργία της έκθεσης.
 Προβολή της επιχείρησης με αλφαβητική καταχώρηση στον επίσημο κατάλογο αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης .
 Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη, όπως: ενοικίαση ψυγείων, παροχή νερού, παροχή 24ωρου ρεύματος, ενοικίαση LCD TV & DVD, σύνδεση Internet, διερμηνείς , βοηθητικό προσωπικό κλπ. Σ
Όλα τα περίπτερα των 9-12 τ.μ. θα εφοδιάζονται με:
 LED Μετώπη με το λογότυπο της εταιρείας σας
 Φωτισμός (3 spot ανά 9 τ.μ.)
 Μια πρίζα 13amp (κανονική επιτοίχια πρίζα)
 1 Counter με λογότυπο της εταιρείας σας
 1 σκαμπό
 1 τραπέζι στρογγυλό
 3 καρέκλες
 1 γυάλινη βιτρίνα
 1 καλαθάκι αχρήστων
 Αποθήκη
*Για επιπλέον εξοπλισμό θα υπάρξει πρόσθετη χρέωση.
 Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να μας αποστείλουν την συνημμένη δήλωση μέχρι 28/11/2016, προκειμένου να εξασφαλισθεί έγκαιρα προνομιακός χώρος.
 Να καταβάλλουν μαζί με την αίτηση συμμετοχής το 20 % του κόστους συμμετοχής, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το κλείσιμο του χώρου.
 Η κατάθεση της προκαταβολής θα πρέπει να γίνει στον λογαριασμό της Promo Solution, ALPHA BANK GR95 0140 1820 1820 0232 0000 228, και είναι απαραίτητη για την κράτηση του χώρου.
 Το υπόλοιπο ποσό της συμμετοχής σας θα καταβληθεί ως ακολούθως για διευκόλυνσή σας:
o 40% μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2017.
o 40 % μέχρι 10 Απριλίου 2017.
Σημειώνουμε ότι η PROMO SOLUTION διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού του εκθέτη όταν δεν καταβάλει εμπρόθεσμα την προκαταβολή και όταν δεν εξοφλήσει εμπρόθεσμα το συνολικό κόστος συμμετοχής. Στην περίπτωση αποκλεισμού δεν επιστρέφεται στον Εκθέτη η προκαταβολή.
Ο εκθέτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του μόνο όταν αυτή γνωστοποιηθεί στην PROMO SOLUTION εγγράφως εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταβολής της προκαταβολής, Από εκεί και μετά υποχρεούται να καταβάλει στην PROMO SOLUTION τις δαπάνες τις οποίες έχει ήδη πραγματοποιήσει ή έχει δεσμευθεί να πραγματοποιήσει για λογαριασμό του εκθέτη (ενοίκιο χώρου, καταχώριση στον κατάλογο της έκθεσης, κ.λπ.). Επίσης εάν η ακύρωση της συμμετοχής γίνει σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών από την έναρξη της έκθεσης, ο εκθέτης υποχρεούται να καταβάλει και το 50% του κόστους της κατασκευής του περιπτέρου.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210-9630630, 210-9690720, fax 210-9603142, e-mail: info@promosolution.net ή μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.promosolution.net.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR