Home Logo

Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές

Εκθέσεις Απριλίου 2017 στην Τουρκία

  • Αρχική
  • Εκθέσεις - Επιχειρηματικές Αποστολές
  • Εκθέσεις Απριλίου 2017 στην Τουρκία

Εκθέσεις Απριλίου 2017 στην Τουρκία

Τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκθέσεις στην Τουρκία (η λίστα θα ανανεώνεται):


1) AYMOD: 57Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Από 05 έως 08 Απριλίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.
Η Έκθεση απευθύνεται σε κατασκευαστές υποδημάτων, πωλητές δερμάτινων ειδών και πρώτων υλών, σχεδιαστές, χονδρέμπορους, Συλλόγους, Ιδρύματα, Πρακτορεία, Εμπορικά περιοδικά κ.α.
Οι εταιρίες που θέλουν να επισκεφθούν την ανωτέρω έκθεση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την στείλουν στο e-mail info@etee.gr

2) Μεταξύ των ημερομηνιών 06-09 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Έκθεση «AUTOMECHANIKA ISTANBUL» από την εταιρία Messe Frankfurt και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο TUYAP Fair, Convention and Congress Center. Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Ανταλλακτικά, Εξαρτήματα, Ηλεκτρονικά, Αξεσουάρ, Επισκευές και συντήρηση αυτοκινήτων.
Δείτε τη φόρμα συμμετοχής.

3) Μεταξύ των ημερομηνιών 9-14 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «KITCHEN EQUIPMENT 2017» από την εταιρία Baynet στην Antalya με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Εξοπλισμό κουζίνας, Είδη Κουζίνας και Έπιπλα.
Βρείτε συνημμένη την αίτηση συμμετοχής.

4) AIRPORT SOLUTIONS: Στις 11-12 Απριλίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί η AIRPORT SOLUTIONS.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και στο συνημμένο αρχείο: http://www.airportsolutions.com/turkey/

5) Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση έξυπνων δικτύων (International Istanbul Smart Grid Congress and Exhibition): Στις 19-21 Απριλίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί η INTERNATIONAL İSTANBUL SMART GRID CONGRESS AND EXHIBITION. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και στο συνημμένο αρχείο: http://www.icsgistanbul.com/en/


6) 6η Διεθνής Έκθεση Προιόντων Κυνηγιού: Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της ανωτέρω έκθεσης από 20 έως 23 Απριλίου 2017 στις εγκαταστάσεις: Istanbul Fair Center, Yesilkoy, Istanbul.
Δείτε το έντυπο συμμετοχής.


7) 14η Έκθεση Οδοντιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών
Από 27 έως 30 Απριλίου 2017 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, θα πραγματοποιηθεί η 14TH ISTANBUL ORAL AND DENTAL EQUIPMENT AND MATERIALS EXHIBITION.
Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία πραγματοποιούν επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της ανωτέρω εκθέσεως στις εγκαταστάσεις: CNR Expo Yeşilköy - İstanbul.
Δείτε το έντυπο συμμετοχής.

8) 13η ΒEAUTY EURASIA EXHIBITION
Μεταξύ των ημερομηνιών 27-29 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση «ΒEAUTY EURASIA EXHIBITION» από την εταιρία “Platform Uluslararası Fuarcılık” στην Τουρκία στο İstanbul Expo Center.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στα Καλλυντικά, Ομορφιά, Κομμωτική.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://beautyeurasia.com/home?lang=en-GB
Δείτε την αίτηση συμμετοχής


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR