Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και σύσσωμα τα μέλη του Επιμελητηρίου εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας που βύθισαν στο πένθος όλη την χώρα, αλλά και την συμπαράστασή τους στις εκατοντάδες οικογένειες και επαγγελματίες που είδαν τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη στα αποκαΐδια της πύρινης λαίλαπας.
Εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τις περιουσίες τους και η Πολιτεία θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσει για την αποκατάστασή τους και την επιστροφή στην κανονικότητα.
Οι ευχές και οι προσευχές μας δίπλα στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους, αλλά και σε όσους παλεύουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δηλώνει παρών σε κάθε πρωτοβουλία που θα αναληφθεί από την ΚΕΕ ώστε όλοι μαζί, με αίσθημα αλληλεγγύης και ενότητας να συνεισφέρουμε –έστω και λίγο- στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.