Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Δίπλα στους επιχειρηματίες του αν. Πηλίου το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Δίπλα στους επιχειρηματίες του αν. Πηλίου το Επιμελητήριο Μαγνησίας

 

«Θέλουμε δίπλα μας όλους επιχειρηματίες της Μαγνησίας για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις προσπάθειές μας». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης στους επαγγελματίες του Ανατολικού Πηλίου, από τη Ζαγορά όπου βρέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή.
Ο κ. Μπασδάνης παραβρέθηκε στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς», δηλώνοντας πως το Επιμελητήριο βρίσκεται δίπλα τους για να προωθήσει τον αναπτυξιακό χαρακτήρα και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας συνόδευαν ο κ. Γρηγόρης Μαντάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας – Β. Σποράδων, ο κ. Μιχάλης Σπανός, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Πρόεδρος του Μεταποιητικού Τμήματος και ο κ. Κώστας Ζιαμπάς, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας – Β. Σποράδων.
Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από τους επαγγελματίες με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Θανάση Μπαρούτα, να καλωσορίζει τους εκπροσώπους του Φορέα, τονίζοντας την σημασία που έχει για το «επιχειρείν» στην περιοχή μας.
Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας αναφέρθηκε στις πολιτικές που ακολουθούνται για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τονίζοντας πως «θέλουμε δίπλα μας όλα τα μέλη μας».
Ο κ. Μπασδάνης τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία που δίνει η διοίκηση του Επιμελητηρίου στην ορθή αξιοποίηση των χρημάτων των μελών, υπογραμμίζοντας πως γίνονται «στοχευμένες δράσεις που θέλουμε να φέρνουν αποτελέσματα». Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τη δημιουργία Οργανισμού Προβολής του Αεροδρομίου, την συνεργασία με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου Κίνας, αλλά και την συμμετοχή σε στοχευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, είτε ως Επιμελητήριο είτε στηρίζοντας μεμονωμένα τους επιχειρηματίες.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR