Home Logo

Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

Διαγωνισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Διαγωνισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει στο πλαίσιο του έργου “VET_Excellence”, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Διαγωνισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ).

Ο Διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στις παρακάτω κατηγορίες:

α) σε επιχειρήσεις που εκπαιδεύουν στο πλαίσιο μαθητείας νέους που σπουδάζουν, μεταξύ άλλων, στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) και τις Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές (Π.ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, και

β) σε εκπαιδευτές στις επιχειρήσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι τις 28 Ιουνίου 2024 στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMKp6_hnp3vWmSpWeIZFMSn_b1sQ1jpgUP5bx1i-i8lPQs3Q/viewform.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν και θα κριθούν από ανεξάρτητη Επιτροπή που οργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Τα μέλη της Επιτροπής σχεδίασαν τα κριτήρια αξιολόγησης του Διαγωνισμού, βάσει των οποίων επιχειρήσεις και εκπαιδευτές θα βραβευτούν. Βασικό κριτήριο για τις επιχειρήσεις είναι η καλή και σταθερή συνεργασία στο πλαίσιο της προσφοράς θέσεων μαθητείας και για τους εκπαιδευτές η εγνωσμένη ικανότητά τους στη διαμόρφωση των νέων επαγγελματιών της ΕΕΚ, όπως προκύπτει από το γνωστικό τους υπόβαθρο (hard skills), την εμπειρία και συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν (μεταδοτικότητα, ευελιξία, διορατικότητα, κτό).

Οι βραβεύσεις θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2024 και συγκεκριμένα στην κεντρική σκηνή της Έκθεσης.

 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

banner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner imagebanner image
banner imagebanner imagebanner imagebanner image
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 176,
    Τ.Κ. 38221 ΒΟΛΟΣ
  • info@cci-magnesia.gr
  • Τηλ.: + 30 2421094700
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  • Δευτέρα και Τετάρτη:
    07:00 – 15:00 και 18:00 – 20:00
    Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
    07:00 – 15:00
© 2015 Επιμελητήριο Μαγνησίας     Web Design & Development SGA.GR